De leden stellen zich voor.Cindy

Hoi Allemaal,

Ik ben Cindy van der Boom en ben woonachtig in Alphen. Ik heb me in het seizoen van 2020 / 2021 aangesloten bij de Chaamse Foto Club

Ik ben voor het eerst serieus met de camera in aanraking gekomen toen ik in 2013 een nieuwe compact camera had aangeschaft. Ik was benieuwd naar de knoppen op de camera en besloot in een soort van 'knoppen' cursus te volgen. Dit vond ik reuze interessant en destijds ben ik een beginners cursus gaan volgen. Echter bleek al snel dat ik met mijn compact camera niet goed mee kon met de rest en daarom had ik al snel besloten dat ik een goede instapcamera wilde aanschaffen. Dit is een Nikon D3200 geworden. Hier heb ik heel wat jaartjes mee gefotografeerd en tevens mooie platen mee vastgelegd. Ik heb diverse cursussen gevolgd en inmiddels ben ik overgestapt op een Nikon Z50 camera. 

Ik vind het leuk om de creatieve kant van fotografie op te zoeken. Een plaatje schieten waarbij ik de aandacht van de kijker kan pakken maar ook vasthouden. Ook houd ik van abstracte fotografie.